Blodbad på gång

Vittra har löpt klart, Drífa är klar efter helgen, idag började Skade och Fenja. Nu är det bara Gjöa och Bestla kvar. Bestla torde hänga på de andra, får se hur Gjöa bestämmer sig för att göra.
Eftersom Drífa bara löper en gång om året, ska det bli intressant att se hur döttrarna gör. Det är ju onekligen praktiskt med bara ett löp, nackdelen är när det ligger i september, så att man får valpar i november. Halva snösäsongen försvinner för mamman, coh halva köket för oss, om man envisas med att ha valparna inne...

Vi är inte heller riktigt överens om det där med parning. Jag vill para Drífa igen om ett år, Krister vill inte förlora en bra hund i spannet den tävlingssäsongen. Vi får diskutera saken, det är ju ett helt år kvar! ;-)

Ett annat blodbad hoppas vi ha avstyrt. Vid kvällskissen nyss såg jag ögon alldeles utanför fårhagen. Freja var skeptisk, Vidar taggad och ville jaga. Tror det var lodjuret som var här, med tanke på ögonens storlek och placering. Hoppas det blev avskräckt då vi patrullerade av vägen med Vidar efter att ha stängt in Vittra, Freja och Cora i huset igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0